Visie en missie

Visie

“Aanraken is een levensbehoefte en van belang voor het aangaan van sociale verbindingen, optimale ontplooiing van jezelf als individu en een betere gezondheid.”

In de afgelopen jaren ziet School of Touch hoe mensen, in deze snelle en individualiserende maatschappij, minder tijd aan elkaar besteden. Wij willen mensen bewust maken hoe belangrijk het is om tijd voor jezelf en voor elkaar te maken. Deze pure menselijke verbondenheid ondersteunt ons uiteindelijk om alle ballen in de lucht te houden.

Missie

“Door voorlichting en opleiding mensen bewust en enthousiast maken voor de kracht van de zachte aanrakingsmethode Tactiel Stimulering.”

Wij tonen aan hoe waardevol de kracht is van positieve zachte aanraking voor het welbevinden van mensen door middel van de aanrakingsmethode Tactiel Stimulering. Aanrakers zijn verbinders. Op een positieve manier aangeraakt worden geeft een fijn gevoel van verbonden zijn met jezelf. Vanuit het gevoel dat je mag zijn wie je bent kan je je ook verbinden met anderen: in je werk, je privéleven en je relatie. Tactiel Stimulering is dé tool om tot een meer verbonden wereld te komen.

Deel onze visie & missie en laten we met z’n allen een bijdrage leveren aan een positievere wereld!


Waarom zou je de Verdiepingsopleiding gaan doen?
Waarom zou je hem niet doen?

De Basisopleiding biedt het fundament en met de Verdiepingstraining bouw je verder aan het steeds steviger wordende huis, dat Tactiel Stimulering heet.
Om je vak en jezelf naar een hoger niveau te brengen
De opleiding biedt verfijning van je manier van aanraken, van de bewegingen en bejegening
De opleiding haalt je uit je comfort-zone door je uit te nodigen om je te ontwikkelen en te groeien
In een veilige setting leer je datgene te oefenen wat nog een uitdaging voor je is en daardoor kan je het beste in jezelf naar boven halen
De docenten bieden de lesstof op verschillende manieren aan, waardoor de lesstof beter kan verankeren.
Ja, ik ben blij, dat ik in mezelf heb geïnvesteerd door deze opleiding te doen.
Dankzij deze opleiding kan ik nog meer waarde toevoegen voor mijn cliënten,  hoe mooi is dat!  Het is een aanrader!!

Dank je wel, Emmy en Willfred.

 

Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 20 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 20 referenties