Visie en missie

Visie

“Aanraken is een levensbehoefte en van belang voor het aangaan van sociale verbindingen, optimale ontplooiing van jezelf als individu en een betere gezondheid.”

In de afgelopen jaren ziet School of Touch hoe mensen, in deze snelle en individualiserende maatschappij, minder tijd aan elkaar besteden. Wij willen mensen bewust maken hoe belangrijk het is om tijd voor jezelf en voor elkaar te maken. Deze pure menselijke verbondenheid ondersteunt ons uiteindelijk om alle ballen in de lucht te houden.

Missie

“Door voorlichting en opleiding mensen bewust en enthousiast maken voor de kracht van de zachte aanrakingsmethode Tactiel Stimulering.”

Wij tonen aan hoe waardevol de kracht is van positieve zachte aanraking voor het welbevinden van mensen door middel van de aanrakingsmethode Tactiel Stimulering. Aanrakers zijn verbinders. Op een positieve manier aangeraakt worden geeft een fijn gevoel van verbonden zijn met jezelf. Vanuit het gevoel dat je mag zijn wie je bent kan je je ook verbinden met anderen: in je werk, je privéleven en je relatie. Tactiel Stimulering is dé tool om tot een meer verbonden wereld te komen.

Deel onze visie & missie en laten we met z’n allen een bijdrage leveren aan een positievere wereld!


Je hoeft helemaal niet zoveel te doen. Je kunt met de ‘Cursus bij Acute Stress – Hands On’ al een hoop bereiken. Dit is een waardevol gegeven, heel bijzonder. Het was goed en heel mooi. Met je handen veel voor een ander betekenen. Bedankt Emmy.

Wij scoren gemiddeld een 9,5 op basis van 16 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,5 op basis van 16 referenties