Keep in Touch dagen

Therapeuten, behandelaars en SoT-Stoelmasseurs die aangesloten zijn bij het kwaliteitsprogramma van School of Touch nemen de eerste 3 jaar 1 keer per jaar deel aan de verplichte Keep in Touch Dag. Daaropvolgend minstens om het jaar.

Geïnspireerd door elkaars aanwezigheid staat het ochtendgedeelte van het programma in het teken van inspiratie. Therapeuten en behandelaars* krijgen de gelegenheid om hun successen te delen of in een presentatie bredere aandacht voor hun activiteiten te krijgen.

In het middag programma wissel je een Tactiel Stimulering behandeling uit met een collega (zalig om ook weer eens zèlf te mogen ontvangen!) en wordt jouw kwaliteit getoetst. Het tweede gedeelte van de middag is ingericht op verfijning van de technieken om de hoogstaande kwaliteit te kunnen blijven garanderen.
Deelnemers die zowel therapeut of behandelaar als SoT-Stoelmasseur zijn, krijgen korting op hun jaarlijkse aansluitingskosten.

*Behandelaar Tactiel Stimulering en Wellnessbehandelaar Tactiel Stimulering

Praktische informatie

 • Tijdsduur:
  1 dag van 9.30 uur tot 17.30 uur
 • Lesdata:
  Tactiel Stimulering
  – Groep 1 – de 2e zaterdag van maart
  – Groep 2 – de 1e zaterdag van oktober
  Stoelmassage
  – 1ste maandag van april
  MIJZO
  – 3de maandag van maart
 • Voor wie:
  Therapeuten, behandelaars en School of Touch stoelmasseurs
 • Kosten:
  €95,00
 • Leslocatie:
  Rector Baptistlaan 21, 5643 MR Eindhoven

Zo blij dat ik handmassage heb geleerd van School of Touch, ik mag nu op het kinderdagverblijf een middag in de week, handbehandelingen geven. Dank je wel Emmy het is zo leuk om te doen!

Wij scoren gemiddeld een 9,5 op basis van 16 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,5 op basis van 16 referenties