Keep in Touch dagen

Therapeuten, behandelaars en SoT-Stoelmasseurs die aangesloten zijn bij het kwaliteitsprogramma van School of Touch nemen de eerste 3 jaar 1 keer per jaar deel aan de verplichte Keep in Touch Dag. Daaropvolgend minstens om het jaar.

Geïnspireerd door elkaars aanwezigheid staat het ochtendgedeelte van het programma in het teken van inspiratie. Therapeuten en behandelaars* krijgen de gelegenheid om hun successen te delen of in een presentatie bredere aandacht voor hun activiteiten te krijgen.

In het middag programma wissel je een Tactiel Stimulering behandeling uit met een collega (zalig om ook weer eens zèlf te mogen ontvangen!) en wordt jouw kwaliteit getoetst. Het tweede gedeelte van de middag is ingericht op verfijning van de technieken om de hoogstaande kwaliteit te kunnen blijven garanderen.
Deelnemers die zowel therapeut of behandelaar als SoT-Stoelmasseur zijn, krijgen korting op hun jaarlijkse aansluitingskosten.

*Behandelaar Tactiel Stimulering en Wellnessbehandelaar Tactiel Stimulering

Praktische informatie

 • Tijdsduur:
  1 dag van 9.30 uur tot 17.30 uur
 • Lesdata:
  Tactiel Stimulering
  – Groep 1 – 3e maandag van maart
  – Groep 2 – 1e maandag van oktober
  – Groep 3 – 1e maandag van november
  Stoelmassage
  – 3de dinsdag van april
  MIJZO
  – 3de maandag van oktober
 • Voor wie:
  Therapeuten, behandelaars en School of Touch stoelmasseurs
 • Kosten:
  €95,00
 • Leslocatie:
  Boutenslaan 2A, 5615 CW Eindhoven. In het pand van TopChiro Eindhoven, 1ste verdieping.

Zo blij dat ik handmassage heb geleerd van School of Touch, ik mag nu op het kinderdagverblijf een middag in de week, handbehandelingen geven. Dank je wel Emmy het is zo leuk om te doen!

Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 20 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 20 referenties