Keep in Touch dagen

Therapeuten, behandelaars en SoT-Stoelmasseurs die aangesloten zijn bij het kwaliteitsprogramma van School of Touch nemen 1 keer per jaar deel aan de Keep in Touch Dag.

Geïnspireerd door elkaars aanwezigheid staat het ochtendgedeelte van het programma in het teken van inspiratie. Therapeuten en behandelaars* krijgen de gelegenheid om hun successen te delen of in een presentatie bredere aandacht voor hun activiteiten te krijgen.

In het middag programma wissel je een Tactiel Stimulering behandeling uit met een collega (zalig om ook weer eens zèlf te mogen ontvangen!) en wordt jouw kwaliteit getoetst. Het tweede gedeelte van de middag is ingericht op verfijning van de technieken om de hoogstaande kwaliteit te kunnen blijven garanderen.
Deelnemers die zowel therapeut of behandelaar als SoT-Stoelmasseur zijn, krijgen korting op hun jaarlijkse aansluitingskosten.

*Behandelaar Tactiel Stimulering en Wellnessbehandelaar Tactiel Stimulering

Praktische informatie

 • Tijdsduur:
  1 dag van 9.30 uur tot 17.30 uur
 • Lesdata:
  Tactiel Stimulering
  – Groep 1 – de 2e zaterdag van maart
  – Groep 2 – de 1e zaterdag van oktober
  – Groep 3 – de 1e zondag van oktober
  Stoelmassage
  – de 2e zondag van maart
 • Voor wie:
  Therapeuten, behandelaars en School of Touch stoelmasseurs
 • Kosten:
  Geen extra kosten, dit zit inbegrepen bij de School of Touch aansluiting
 • Leslocatie:
  Helmond

Emmy en Willfred geven met hart en ziel les. Ze leven vanuit hun passie en zijn heel goed in het overdragen van het vak en hoe je een ander kan ondersteunen om meer in balans te komen. Naast de verdieping in de methode Tactiel Stimulering heb ik veel meer geleerd! Dit is allemaal mogelijk gemaakt door de veilige, betrouwbare en warme lessen.

Wij scoren gemiddeld een 9,5 op basis van 16 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,5 op basis van 16 referenties