Keep in Touch dagen

Therapeuten, behandelaars en SoT-Stoelmasseurs die aangesloten zijn bij het kwaliteitsprogramma van School of Touch nemen 1 keer per jaar deel aan de Keep in Touch Dag.

Geïnspireerd door elkaars aanwezigheid staat het ochtendgedeelte van het programma in het teken van inspiratie. Therapeuten en behandelaars* krijgen de gelegenheid om hun successen te delen of in een presentatie bredere aandacht voor hun activiteiten te krijgen.

In het middag programma wissel je een Tactiel Stimulering behandeling uit met een collega (zalig om ook weer eens zèlf te mogen ontvangen!) en wordt jouw kwaliteit getoetst. Het tweede gedeelte van de middag is ingericht op verfijning van de technieken om de hoogstaande kwaliteit te kunnen blijven garanderen.
Deelnemers die zowel therapeut of behandelaar als SoT-Stoelmasseur zijn, krijgen korting op hun jaarlijkse aansluitingskosten.

*Behandelaar Tactiel Stimulering en Wellnessbehandelaar Tactiel Stimulering

Praktische informatie

 • Tijdsduur:
  1 dag van 9.30 uur tot 17.30 uur
 • Lesdata:
  Tactiel Stimulering
  – Groep 1 – de 2e zaterdag van maart
  – Groep 2 – de 1e zaterdag van oktober
  – Groep 3 – de 1e zondag van oktober
  Stoelmassage
  – de 2e zondag van maart
 • Voor wie:
  Therapeuten, behandelaars en School of Touch stoelmasseurs
 • Kosten:
  Geen extra kosten, dit zit inbegrepen bij de School of Touch aansluiting
 • Leslocatie:
  Helmond

Ik wil jullie bedanken voor wat ik bij jullie heb geleerd. Ik voelde me meteen thuis. Ze nemen de tijd voor je en leggen het je graag nogmaals uit wanneer je het niet begrijpt. Ook vind ik het prettig dat voor je examen de puntjes nogmaals op de i worden gezet. Fijn uitgewerkt werkboek en ieder jaar een terugkomdag. Ik kijk er nu al naar uit!

Wij scoren gemiddeld een 9,6 op basis van 10 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,6 op basis van 10 referenties