Opleiding / cursus Stoelmassage

Opleiding / cursus Stoelmassage

Stoelmassage is dé behandelvorm om jouw potentiële cliënten met massage in aanraking te brengen. Het is een laagdrempelige behandelmethode, waarbij je cliënt ontspannen zit in plaats van ligt en de massage over de kleding heen gegeven wordt. Stoelmassage is een drukpuntmassage, waarbij geen olie wordt gebruikt. Bij School of Touch kun je je inschrijven voor de (vervolg)cursus Stoelmassage of de opleiding.

Keurmerk CRKBO
Officieel erkende opleider Onze studies zijn geaccrediteerd door KTNO voor BATC, CAT, LVNG, VBAG & NVST op HBO-niveau

Stoelmassage: kort en kordaat

In een vloeiende opeenvolging van bewegingen breng je met drukpuntmassage het lichaam tot ontspanning. Het laatste gedeelte van de behandeling is juist weer op activering gericht. De relatief korte behandeling van 15 minuten wordt vaak als een totale reset ervaren. In korte tijd help jij jouw cliënt om een reis in zichzelf te maken.

Hoofd en lichaam zijn weer met elkaar verbonden

Door de combinatie van kort, ontspannend en activerend is deze stoelmassage bij uitstek geschikt om als bedrijfsmassage op locatie te geven. De massagestoel kun je dankzij de speciale hoes als rugzak dragen. Door het verfrissende effect van de bedrijfsmassage werken werknemers meer ontspannen en effectiever. Dit leidt uiteraard tot een win-win situatie voor zowel werknemer als werkgever.

Tip: Wanneer de bedrijfsmassage onderdeel uitmaakt van het ARBO-plan, zijn de kosten aftrekbaar als bedrijfskosten.

Meld je aan voor de stoelmassage opleiding

Stoelmassage is contra-geïndiceerd voor zwangere vrouwen. Raak geïnspireerd en meld je ook aan voor de aparte (vervolg)cursus Stoelmassage voor Zwangeren. Doe je dit tegelijk met de aanmelding voor de Stoelmassage opleiding, dan krijg je 10% korting op de vervolgcursus.

  • 18, 19 en 20 september
  • Dagdeel oefenen: 7 november
  • Dagdeel examen: 9 januari 2020

De lesdagen zijn van 10:00u. tot 17:00, de dagdelen worden in onderling overleg vastgesteld.

 

€650,00 (vrijgesteld van btw)

Inclusief:

  • Lesmap
  • Beeld- en geluidsmateriaal

Voor iedereen die geïnteresseerd is in stoelmassage

Door de jaarlijkse verplichte bijscholing te volgen en een kwaliteitstest af te leggen bij School of Touch, kunnen gecertificeerde School of Touch Stoelmasseurs hun kwaliteit en vaardigheid borgen en zo hun licentie verlengen. Lees hierover meer bij Keep-in-Touch dagen.

Willfred de Ligny
Willfred de Ligny Therapeut & docent

Ik wil jullie bedanken voor wat ik bij jullie heb geleerd. Ik voelde me meteen thuis. Ze nemen de tijd voor je en leggen het je graag nogmaals uit wanneer je het niet begrijpt. Ook vind ik het prettig dat voor je examen de puntjes nogmaals op de i worden gezet. Fijn uitgewerkt werkboek en ieder jaar een terugkomdag. Ik kijk er nu al naar uit!

Andere opleidingen

Basisopleiding Tactiel Stimulering

Met de basisopleiding Tactiel Stimulering van School of Touch ben jij...

12 dagen Helmond

Verdiepingsopleiding Tactiel Stimulering

Na de Basisopleiding Tactiel Stimulering ga je met de Verdiepingsopleiding letterlijk...

8 dagen Helmond

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    Wij scoren gemiddeld een 9,5 op basis van 16 referenties
    Wij scoren gemiddeld een 9,5 op basis van 16 referenties