Kwaliteitsprogramma

Als Tactiel Therapeut, Behandelaar* en/of SoT-Stoelmasseur ben je in de gelegenheid om je aan te sluiten bij het Kwaliteitsprogramma van School of Touch.
Je maakt dan deel uit van de Tactiel Stimulering Community en/of SoT-Stoelmasseur Community. Jouw deelname voegt waarde toe en omgekeerd weet jij je gesteund door een brok kennis en collegiale support.

De voordelen op een rijtje

  • Lidmaatschap van het Kwaliteitsprogramma geeft je toegang tot het kenniscentrum van School of Touch en de besloten community op FaceBook. Zo blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kan je ervaringen delen, casussen bespreken en vragen stellen zonder dat dit in de openbaarheid komt. Je voelt je gesteund in het ‘samen staan we sterk’-gevoel.
  • Gebruik maken van netwerk van School of Touch door vermelding van jouw eigen activiteiten rondom Tactiel Stimulering.
  • Keuze voor vermelding als therapeut, behandelaar of SoT-Stoelmasseur op de website van School of Touch. Met eigen pagina, ideaal als je nog geen eigen  website hebt.
    School of Touch als de verbindende factor: wanneer mensen in het land op zoek zijn naar een behandelaar bij hun in de buurt, worden wij vaak benaderd voor een doorverwijzing. Vermelding op de website is gelijk een kwaliteitskeurmerk: alleen die behandelaars die op de jaarlijkse Keep-in-Touch dag hun bekwaamheid hebben laten toetsen, komen voor doorverwijzing in aanmerking.
  • Als collega’s een grote activiteit of opdracht hebben en er behoefte is aan meerdere kwalitatieve behandelaars of stoelmasseurs, kunnen ze je vinden via de websitevermelding.
  • Elk kwartaal gratis gelegenheid tot deelname aan een ZOOM-vragenuurtje of thema- of casusbespreking. Elke 2de maandag Maart – Juni- September en December van 19:30u. tot 20:30u.
  • Mee kunnen liften met de door School of Touch georganiseerde PR-activiteiten, en de vruchten ervan kunnen plukken.
  • Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Tactiel Stimulering, cursussen en vervolgopleidingen.
  • Deelname aan de jaarlijkse Keep-in-Touch Dag (KiT), deze wordt apart gefactureerd.

*Behandelaar Tactiel Stimulering en Wellnessbehandelaar Tactiel Stimulering


Zo blij dat ik handmassage heb geleerd van School of Touch, ik mag nu op het kinderdagverblijf een middag in de week, handbehandelingen geven. Dank je wel Emmy het is zo leuk om te doen!

Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 20 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 20 referenties