Kwaliteitsprogramma

Als Tactiel Therapeut, Behandelaar* en/of SoT-Stoelmasseur ben je in de gelegenheid om je aan te sluiten bij het Kwaliteitsprogramma van School of Touch.
Je maakt dan deel uit van de Tactiel Stimulering Community en/of SoT-Stoelmasseur Community. Jouw deelname voegt waarde toe en omgekeerd weet jij je gesteund door een brok kennis en collegiale support.

De voordelen op een rijtje

  • Lidmaatschap van het Kwaliteitsprogramma geeft je toegang tot het kenniscentrum van School of Touch en de besloten community op FaceBook. Zo blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kan je ervaringen delen, casussen bespreken en vragen stellen zonder dat dit in de openbaarheid komt. Je voelt je gesteund in het ‘samen staan we sterk’-gevoel.
  • Keuze voor vermelding als therapeut, behandelaar of SoT-Stoelmasseur op de website van School of Touch.
    School of Touch als de verbindende factor: wanneer mensen in het land op zoek zijn naar een behandelaar bij hun in de buurt, worden wij vaak benaderd voor een doorverwijzing. Vermelding op de website is gelijk een kwaliteitskeurmerk: alleen die behandelaars die op de jaarlijkse Keep-in-Touch dag hun bekwaamheid hebben laten toetsen, komen voor doorverwijzing in aanmerking.
  • Als collega’s een grote activiteit of opdracht hebben en er behoefte is aan meerdere kwalitatieve behandelaars of stoelmasseurs, kunnen ze je vinden via de websitevermelding.
  • Deelname aan de jaarlijkse Keep-in-Touch Dag (KiT).

*Behandelaar Tactiel Stimulering en Wellnessbehandelaar Tactiel Stimulering


Ik wil jullie bedanken voor wat ik bij jullie heb geleerd. Ik voelde me meteen thuis. Ze nemen de tijd voor je en leggen het je graag nogmaals uit wanneer je het niet begrijpt. Ook vind ik het prettig dat voor je examen de puntjes nogmaals op de i worden gezet. Fijn uitgewerkt werkboek en ieder jaar een terugkomdag. Ik kijk er nu al naar uit!

Wij scoren gemiddeld een 9,5 op basis van 16 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,5 op basis van 16 referenties