Nederland heeft 8 Behandelaars Tactiel Stimulering erbij!

20 april 2021
Nederland heeft 8 Behandelaars Tactiel Stimulering erbij!

Examen doen, ken jij dat gevoel nog? Ik voel dan zelf de spanning in mijn buik, ook al weet ik dat ik de stof beheers. Even diep doorademen, in de juiste mindset zijn, ja ik kan dit! Afgelopen zaterdag hoefde ik zelf geen examen  te doen maar mocht ik,  samen met Willfred, als docent getuige zijn van het examen van deze fantastische groep mensen.

De deelnemers druppelen binnen, de zon schijnt, lachende gezichten, en ook hier en daar een zucht. Ik voel lichte spanning en ook enthousiasme bij de deelnemers.
De spanning neemt wat toe, een zieke deelnemer, een paar mensen die een afslag misten, ‘oei komen ze wel op tijd?’

‘Laten we een rustmoment inlassen’ fluister ik. Willfred zet zijn talent in en ad hoc geeft hij een mooie geleide meditatie. Het effect is meteen zicht-en voelbaar.
Met rust en ontspanning laten de deelnemers hun vaardigheid in Tactiel Stimulering zien.

Deze lesgroep heeft een bijzonder proces doorlopen. Net na de start kwam de eerste lockdown en 1 dag voor hun examen in december 2020 kwam de 2de. Ook had het zo zijn uitdagingen om te oefenen met de aanrakingsmethode in deze tijd van de 1,5 meter maatregel. But they did it!

Op zaterdag 17 april 2021 was het dan eindelijk zover en hebben deze kanjers hun examen voor de Basisopleiding Tactiel Stimulering met succes behaald.

Het was een fantastische dag met ieders verhalen over hun persoonlijke leerproces.
We ontvingen lieve en mooie woorden over de opleiding en onze manier van lesgeven, er werden cadeautjes met elkaar uitgewisseld.
Als top verrassing kregen Willfred en ik een prachtig beeld. Het beeld geeft aan wat Tactiel Stimulering voor hun betekent:

GEBORGEN
“Ik voel me goed, ik voel me veilig”

Deze enthousiaste kersverse Behandelaars Tactiel Stimulering gaan nu werken met de methode. Hun vaardige handen gaan waarde toevoegen aan de gezondheid en welzijn van hun mede-mensen.

Agnes, Elise, Eveline, Sonja, Anna, Shirley, Ingeborg en Roos: veel plezier en succes met jullie mooie werk!

Emmy de Ligny
Oprichter en Docent School of Touch


Opzet van de opleiding – Goed
Toepasbaarheid in de praktijk – Zeer goed
Invulling en Presentatie – Zeer goed
Heeft de training aan je verwachting voldaan – Zeer goed

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 20 referenties
    Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 20 referenties