Willeke Sloesen

Willeke Sloesen

Behandelaar Tactiel Stimulering

Aangenaam, Willeke Sloesen

Al langer bezig met verschillende vormen van massage en manieren van aanraking, kwam in 2018 Tactiel Stimulering op mijn pad. Deze opleiding maakte mij nog meer bewust van het verband tussen huid en hersenen, zenuwstelsel en hormoonstelsel, alles wat zo mooi ” ’t fijnstoffelijke” wordt genoemd.

Eénmaal in de praktijk met Tactiel Stimulering bezig, stond ik versteld van de verrassende resultaten die vaak, na een aantal behandelingen, al zichtbaar en voelbaar werden. Er wordt een gigantisch mooi proces in werking gezet als de testreceptoren aan de slag gaan met de optimale aanmaak van oxytocine.

Graag ben ik er voor mensen die uit het (volle) hoofd willen, terug naar hun lichaam, de basis, weer rust wensen te ervaren en verlangen naar verbondenheid met zichzelf en hun omgeving.

Laat de behandelingen hun werk doen, Tactiel Stimulering brengt je thuis.

Hartelijke groet,

Willeke

 

Naar alle professionals

Jammer dat de lessen van School of Touch voorbij zijn. Wat een gedreven docenten zijn Emmy en Willfred. En wat een kunde in communicatie en doceren van wat ze weten en dat is heel veel. Heerlijk! Ik heb me geen moment verveeld. Dank jullie voor een super tof opleidingsjaar in Tactiel Stimulering en Specialisatie Ouderenzorg!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    Wij scoren gemiddeld een 9,5 op basis van 16 referenties
    Wij scoren gemiddeld een 9,5 op basis van 16 referenties