Willeke Sloesen

Willeke Sloesen

Behandelaar Tactiel Stimulering

Aangenaam, Willeke Sloesen

Al langer bezig met verschillende vormen van massage en manieren van aanraking, kwam in 2018 Tactiel Stimulering op mijn pad. Deze opleiding maakte mij nog meer bewust van het verband tussen huid en hersenen, zenuwstelsel en hormoonstelsel, alles wat zo mooi ” ’t fijnstoffelijke” wordt genoemd.

Eénmaal in de praktijk met Tactiel Stimulering bezig, stond ik versteld van de verrassende resultaten die vaak, na een aantal behandelingen, al zichtbaar en voelbaar werden. Er wordt een gigantisch mooi proces in werking gezet als de testreceptoren aan de slag gaan met de optimale aanmaak van oxytocine.

Graag ben ik er voor mensen die uit het (volle) hoofd willen, terug naar hun lichaam, de basis, weer rust wensen te ervaren en verlangen naar verbondenheid met zichzelf en hun omgeving.

Laat de behandelingen hun werk doen, Tactiel Stimulering brengt je thuis.

Hartelijke groet,

Willeke

 

Naar alle professionals

Het werken als contactclown en Tactiel Stimulering hebben veel raakvlakken: Ontmoeten, afstemmen, contact, verbinden, respect, welzijn, rust en beleven.
De gedrevenheid van beide docenten Willfred en Emmy, het op de juiste manier overbrengen en de enthousiaste ideeën die ontstaan tijdens de lessen vanuit de medestudenten, maakt het dat ik deel uit kan gaan maken van verspreiding van een hele zinvolle behandelmethode. Een methode die in deze tijd en maatschappij ten volste ingezet dient te worden om mensen weer bij zichzelf te brengen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    Wij scoren gemiddeld een 9,5 op basis van 16 referenties
    Wij scoren gemiddeld een 9,5 op basis van 16 referenties