Veronique Koster-Mineur

Veronique Koster-Mineur

Behandelaar

Als kinderverpleegkundige en docent baby- en kindermassage heb ik in de loop van de tijd ervaren dat bewuste en liefdevolle aanraking enorm belangrijk is en dat dit niet alleen voor baby`s en kinderen plezierig is en klachten kan verlichten , maar voor alle leeftijden geldt.
Juist in een maatschappij die veel van ons eist en waarin mensen het meestal erg druk hebben helpt het om te ontspannen en om lekkerder in je vel te zitten.
Het voegt een stuk toe aan het welbevinden en welzijn van jong tot oud en daar wil ik graag aan bijdragen. Daarom heb ik de opleiding voor Tactiel stimulering gevolgd aan de School of Touch en pas ik onderdelen van deze methode toe bij verscheidene patiëntjes in het ziekenhuis om hun welzijn te bevorderen en heb ik mijn eigen praktijk waar ik cliënten help zich prettiger te voelen door Tactiel Stimulering.

Ik merk telkens weer hoe belangrijk deze methode is voor jong en oud, want : aanraken is een levensbehoefte. En door samen met mijn collega’s tactiel stimulering te geven kunnen we veel mensen helpen zich prettiger te voelen .

Naar alle professionals

Opzet van de opleiding – Goed
Toepasbaarheid in de praktijk – Zeer goed
Invulling en Presentatie – Goed
Heeft de training aan je verwachting voldaan – Zeer goed

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 20 referenties
    Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 20 referenties