Veronique Koster-Mineur

Veronique Koster-Mineur

Behandelaar

Als kinderverpleegkundige en docent baby- en kindermassage heb ik in de loop van de tijd ervaren dat bewuste en liefdevolle aanraking enorm belangrijk is en dat dit niet alleen voor baby`s en kinderen plezierig is en klachten kan verlichten , maar voor alle leeftijden geldt.
Juist in een maatschappij die veel van ons eist en waarin mensen het meestal erg druk hebben helpt het om te ontspannen en om lekkerder in je vel te zitten.
Het voegt een stuk toe aan het welbevinden en welzijn van jong tot oud en daar wil ik graag aan bijdragen. Daarom heb ik de opleiding voor Tactiel stimulering gevolgd aan de School of Touch en pas ik onderdelen van deze methode toe bij verscheidene patiëntjes in het ziekenhuis om hun welzijn te bevorderen en heb ik mijn eigen praktijk waar ik cliënten help zich prettiger te voelen door Tactiel Stimulering.

Ik merk telkens weer hoe belangrijk deze methode is voor jong en oud, want : aanraken is een levensbehoefte. En door samen met mijn collega’s tactiel stimulering te geven kunnen we veel mensen helpen zich prettiger te voelen .

Naar alle professionals

Het werken als contactclown en Tactiel Stimulering hebben veel raakvlakken: Ontmoeten, afstemmen, contact, verbinden, respect, welzijn, rust en beleven.
De gedrevenheid van beide docenten Willfred en Emmy, het op de juiste manier overbrengen en de enthousiaste ideeën die ontstaan tijdens de lessen vanuit de medestudenten, maakt het dat ik deel uit kan gaan maken van verspreiding van een hele zinvolle behandelmethode. Een methode die in deze tijd en maatschappij ten volste ingezet dient te worden om mensen weer bij zichzelf te brengen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    Wij scoren gemiddeld een 9,5 op basis van 16 referenties
    Wij scoren gemiddeld een 9,5 op basis van 16 referenties