Veronique Koster-Mineur

Veronique Koster-Mineur

Behandelaar

Als kinderverpleegkundige en docent baby- en kindermassage heb ik in de loop van de tijd ervaren dat bewuste en liefdevolle aanraking enorm belangrijk is en dat dit niet alleen voor baby`s en kinderen plezierig is en klachten kan verlichten , maar voor alle leeftijden geldt.
Juist in een maatschappij die veel van ons eist en waarin mensen het meestal erg druk hebben helpt het om te ontspannen en om lekkerder in je vel te zitten.
Het voegt een stuk toe aan het welbevinden en welzijn van jong tot oud en daar wil ik graag aan bijdragen. Daarom heb ik de opleiding voor Tactiel stimulering gevolgd aan de School of Touch en pas ik onderdelen van deze methode toe bij verscheidene patiëntjes in het ziekenhuis om hun welzijn te bevorderen en heb ik mijn eigen praktijk waar ik cliënten help zich prettiger te voelen door Tactiel Stimulering.

Ik merk telkens weer hoe belangrijk deze methode is voor jong en oud, want : aanraken is een levensbehoefte. En door samen met mijn collega’s tactiel stimulering te geven kunnen we veel mensen helpen zich prettiger te voelen .

Naar alle professionals

Waarom zou je de Verdiepingsopleiding gaan doen?
Waarom zou je hem niet doen?

De Basisopleiding biedt het fundament en met de Verdiepingstraining bouw je verder aan het steeds steviger wordende huis, dat Tactiel Stimulering heet.
Om je vak en jezelf naar een hoger niveau te brengen
De opleiding biedt verfijning van je manier van aanraken, van de bewegingen en bejegening
De opleiding haalt je uit je comfort-zone door je uit te nodigen om je te ontwikkelen en te groeien
In een veilige setting leer je datgene te oefenen wat nog een uitdaging voor je is en daardoor kan je het beste in jezelf naar boven halen
De docenten bieden de lesstof op verschillende manieren aan, waardoor de lesstof beter kan verankeren.
Ja, ik ben blij, dat ik in mezelf heb geïnvesteerd door deze opleiding te doen.
Dankzij deze opleiding kan ik nog meer waarde toevoegen voor mijn cliënten,  hoe mooi is dat!  Het is een aanrader!!

Dank je wel, Emmy en Willfred.

 

Wij scoren gemiddeld een 9,6 op basis van 10 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,6 op basis van 10 referenties