Thea van Lieshout

Thea van Lieshout

Behandelaar

In mijn praktijk werk ik met therapeutische werkvormen waarbij voelen in vol contact met jezelf en je lichaam centraal staat. Toen Tactiel Stimulering op mijn pad kwam was ik meteen verkocht juist omdat deze behandelmethode je op een dieper niveau in contact brengt met jezelf.

Zit je niet lekker in je vel? Zit je in een vervelende situatie die je leven lijkt te beheersen? Heb je lichamelijke of stressgerelateerde klachten? Dan kun je bij mij terecht voor consulten en behandelingen.

Onder spanning kom je een overlevingsmodus. Je bouwt een muurtje om je heen omdat je overeind wilt blijven en door wilt gaan. Dit muurtje houdt alles wat te veel of te heftig is buiten je, maar het houdt ook de ontspanning en zachtheid voor jezelf buiten. Een gevolg hiervan is onbalans in je zenuwstelsel tussen inspanning (te veel gaspedaal) en ontspanning (te weinig rem). Tactiel Stimulering geeft het zenuwstelsel seintjes dat het veilig is in jezelf waardoor het muurtje wordt afgebroken en je weer kan ont-spannen en de balans wordt hersteld.

Het is mijn passie om mensen een stukje op hun levenspad te begeleiden waarna ze op eigen kracht weer verder kunnen. De passie om juist die gevoelige snaar te kunnen raken die leidt tot bewustwording, tot nieuwe inzichten, tot heling, tot terug in contact met jezelf, met je kern, met jou in al je puurheid. En hoe fijn is het dan om hiervoor de zachte, warme en liefdevolle aanrakingsmethode met de naam Tactiel Stimulering te gebruiken.

Mijn motto: Tactiel Stimulering werkt van binnenuit waardoor je de kracht vindt om weer te zijn wie je bedoeld bent om te zijn.

N.B. mijn behandelingen worden (deels) vergoed door ziektekostenverzekeraars afhankelijk van je polis.

Naar alle professionals

Ik ben heel blij dat jullie en Tactiel Stimulering op mijn pad zijn gekomen. De zachtheid hiervan heeft me geraakt en brengt me verder. Lieve groetjes.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 20 referenties
    Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 20 referenties