Thea van Lieshout

Thea van Lieshout

Behandelaar

In mijn praktijk werk ik met therapeutische werkvormen waarbij voelen in vol contact met jezelf en je lichaam centraal staat. Toen Tactiel Stimulering op mijn pad kwam was ik meteen verkocht juist omdat deze behandelmethode je op een dieper niveau in contact brengt met jezelf.

Zit je niet lekker in je vel? Zit je in een vervelende situatie die je leven lijkt te beheersen? Heb je lichamelijke of stressgerelateerde klachten? Dan kun je bij mij terecht voor consulten en behandelingen.

Onder spanning kom je een overlevingsmodus. Je bouwt een muurtje om je heen omdat je overeind wilt blijven en door wilt gaan. Dit muurtje houdt alles wat te veel of te heftig is buiten je, maar het houdt ook de ontspanning en zachtheid voor jezelf buiten. Een gevolg hiervan is onbalans in je zenuwstelsel tussen inspanning (te veel gaspedaal) en ontspanning (te weinig rem). Tactiel Stimulering geeft het zenuwstelsel seintjes dat het veilig is in jezelf waardoor het muurtje wordt afgebroken en je weer kan ont-spannen en de balans wordt hersteld.

Het is mijn passie om mensen een stukje op hun levenspad te begeleiden waarna ze op eigen kracht weer verder kunnen. De passie om juist die gevoelige snaar te kunnen raken die leidt tot bewustwording, tot nieuwe inzichten, tot heling, tot terug in contact met jezelf, met je kern, met jou in al je puurheid. En hoe fijn is het dan om hiervoor de zachte, warme en liefdevolle aanrakingsmethode met de naam Tactiel Stimulering te gebruiken.

Mijn motto: Tactiel Stimulering werkt van binnenuit waardoor je de kracht vindt om weer te zijn wie je bedoeld bent om te zijn.

N.B. mijn behandelingen worden (deels) vergoed door ziektekostenverzekeraars afhankelijk van je polis.

Naar alle professionals

Emmy en Willfred geven met hart en ziel les. Ze leven vanuit hun passie en zijn heel goed in het overdragen van het vak en hoe je een ander kan ondersteunen om meer in balans te komen. Naast de verdieping in de methode Tactiel Stimulering heb ik veel meer geleerd! Dit is allemaal mogelijk gemaakt door de veilige, betrouwbare en warme lessen.

Wij scoren gemiddeld een 9,6 op basis van 10 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,6 op basis van 10 referenties