Petra Bakker-Verhoeven

Petra Bakker-Verhoeven

Behandelaar

Binnen OMNIA, praktijk voor massage, verwenzorg & aromatherapie neemt Tactiel Stimulering een grote plaats in. Ambulant werkzaam!!!
Tactiel Stimulering zet ik in ter ontspanning voor ieder die dat wil, maar vaker nog als aanrakingsvorm voor ouderen en gehandicapten die afhankelijk van zorg zijn. Inmiddels heb ik veel ervaring in het behandelen van ouderen met lichamelijke en/of psychische klachten en bemerk daarin het schrijnend tekort aan liefde- en aandachtvolle aanraking. Het is mijn passie om op deze wijze contact te mogen leggen en zo de dag voor de ander een beetje mooier te kunnen maken. Daarnaast is het mijn missie om door mijn manier van werken en de resultaten die ik behaal, complementaire behandeling en zorg ingebed te krijgen binnen de reguliere zorg.

Ik ben aspirant-lid bij de VBAG en WKKGZ geaccrediteerd.
Februari 2018 hoop ik mijn diploma Eclectisch Energetische Natuurgeneeskunde te hebben behaald waarna ik volwaardig VBAG lid wordt en ik accreditatie bij zorgverzekeringen aan kan gaan vragen. Behandelingen kunnen dan voor vergoeding in aanmerking gaan komen.

Naar alle professionals

Ik wil jullie bedanken voor wat ik bij jullie heb geleerd. Ik voelde me meteen thuis. Ze nemen de tijd voor je en leggen het je graag nogmaals uit wanneer je het niet begrijpt. Ook vind ik het prettig dat voor je examen de puntjes nogmaals op de i worden gezet. Fijn uitgewerkt werkboek en ieder jaar een terugkomdag. Ik kijk er nu al naar uit!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    Wij scoren gemiddeld een 9,5 op basis van 16 referenties
    Wij scoren gemiddeld een 9,5 op basis van 16 referenties