Petra Bakker-Verhoeven

Petra Bakker-Verhoeven

Behandelaar

Binnen OMNIA, praktijk voor massage, verwenzorg & aromatherapie neemt Tactiel Stimulering een grote plaats in. Ambulant werkzaam!!!
Tactiel Stimulering zet ik in ter ontspanning voor ieder die dat wil, maar vaker nog als aanrakingsvorm voor ouderen en gehandicapten die afhankelijk van zorg zijn. Inmiddels heb ik veel ervaring in het behandelen van ouderen met lichamelijke en/of psychische klachten en bemerk daarin het schrijnend tekort aan liefde- en aandachtvolle aanraking. Het is mijn passie om op deze wijze contact te mogen leggen en zo de dag voor de ander een beetje mooier te kunnen maken. Daarnaast is het mijn missie om door mijn manier van werken en de resultaten die ik behaal, complementaire behandeling en zorg ingebed te krijgen binnen de reguliere zorg.

Ik ben aspirant-lid bij de VBAG en WKKGZ geaccrediteerd.
Februari 2018 hoop ik mijn diploma Eclectisch Energetische Natuurgeneeskunde te hebben behaald waarna ik volwaardig VBAG lid wordt en ik accreditatie bij zorgverzekeringen aan kan gaan vragen. Behandelingen kunnen dan voor vergoeding in aanmerking gaan komen.

Naar alle professionals

Emmy en Willfred geven met hart en ziel les. Ze leven vanuit hun passie en zijn heel goed in het overdragen van het vak en hoe je een ander kan ondersteunen om meer in balans te komen. Naast de verdieping in de methode Tactiel Stimulering heb ik veel meer geleerd! Dit is allemaal mogelijk gemaakt door de veilige, betrouwbare en warme lessen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    Wij scoren gemiddeld een 9,5 op basis van 16 referenties
    Wij scoren gemiddeld een 9,5 op basis van 16 referenties