Marysia van Gestel

Marysia van Gestel

Behandelaar

Ik ben Marysia van Gestel, geboren 1985, wonende in Nijmegen.
Vol passie oefen ik mijn beroep uit als Neonatologie verpleegkundige. Daarnaast ben ik me verder gaan ontwikkelen als docent Babymassage en Behandelaar Tactiel Stimulering.

Het leven is speels en ingewikkeld tegelijkertijd. Levenservaring maakt dat we ieder een eigen pad volgen en keuzes maken om onszelf het inzicht te kunnen geven wat ons verder helpt naar de volgende stap. Soms lukt dit niet helemaal alleen en heb je meer nodig dan ondersteunende woorden en/of een luisterend oor. Met Babymassage en Tactiel Stimulering probeer ik voor zowel jong als oud een ontspanning te bereiken waarin er ruimte komt om samen te kijken naar de persoonlijke behoeften. Om hiermee inzicht in het eigen pad weer te kunnen herpakken!
En natuurlijk ben ik ook toegankelijk voor een verwenmomentje voor jezelf en het gezin!
Naast Wellnessbehandelaar Tactiel Stimulering, ben ik ook Docent Babymassage
en Kinder- + IC Neonatologie Verpleegkundige

Ik probeer mijn website up-to-date te houden. Maar stuur mij gerust een mailtje of een appje!

Liefs, Marysia

Naar alle professionals

Ik wil jullie bedanken voor wat ik bij jullie heb geleerd. Ik voelde me meteen thuis. Ze nemen de tijd voor je en leggen het je graag nogmaals uit wanneer je het niet begrijpt. Ook vind ik het prettig dat voor je examen de puntjes nogmaals op de i worden gezet. Fijn uitgewerkt werkboek en ieder jaar een terugkomdag. Ik kijk er nu al naar uit!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    Wij scoren gemiddeld een 9,5 op basis van 16 referenties
    Wij scoren gemiddeld een 9,5 op basis van 16 referenties