Ina Bastinaans

Ina Bastinaans

Therapeut & docent

Het is mijn passie om met mijn behandelingen jou een steuntje in de rug te bieden. Soms is je wilskracht alleen niet voldoende om je beter in je vel te voelen. Dan kan ik je door Tactiel Stimulering aangevuld met leefstijl- en voedingsadviezen ondersteunen. Ook maak ik gebruik van acupressuur en aromatherapie.

Door mij achtergrond als verloskundige kan ik extra toegevoegde waarde bieden rondom je zwangerschap. Tactiel Stimulering en mijn tips op maat hebben een positieve invloed op je slaap, je stemming, je stressniveau en je bloeddruk. Ook zorgt een goed niveau van oxytocine dat je meer vertrouwen hebt in het verloop van je zwangerschap en je bevalling. Als je oxytocinesysteem goed werkt aan het einde van je zwangerschap zijn je weeën effectiever en kun je beter omgaan met de weeën. Ook voor de borstvoeding en het herstel na de bevalling is Tactiel Stimulering positief. Niet alleen voor jou heeft Tactiel Stimulering een positieve uitwerking, ook je kindje profiteert van de behandelingen. Uit ervaring blijkt dat kindjes waarvan de moeder Tactiel Stimulering heeft gehad tijdens de zwangerschap na de geboorte rustiger en vrolijker zijn. Omdat oxytocine hechting bevordert profiteren daar zowel de moeder als het kindje van.

Naar alle professionals

Ik wil jullie bedanken voor wat ik bij jullie heb geleerd. Ik voelde me meteen thuis. Ze nemen de tijd voor je en leggen het je graag nogmaals uit wanneer je het niet begrijpt. Ook vind ik het prettig dat voor je examen de puntjes nogmaals op de i worden gezet. Fijn uitgewerkt werkboek en ieder jaar een terugkomdag. Ik kijk er nu al naar uit!

Wij scoren gemiddeld een 9,6 op basis van 10 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,6 op basis van 10 referenties