Ina Bastinaans

Ina Bastinaans

Therapeut & Gastdocent

Het is mijn passie om met mijn behandelingen jou een steuntje in de rug te bieden. Soms is je wilskracht alleen niet voldoende om je beter in je vel te voelen. Dan kan ik je door Tactiel Stimulering aangevuld met leefstijl- en voedingsadviezen ondersteunen. Ook maak ik gebruik van acupressuur en aromatherapie.

Door mij achtergrond als verloskundige kan ik extra toegevoegde waarde bieden rondom je zwangerschap. Tactiel Stimulering en mijn tips op maat hebben een positieve invloed op je slaap, je stemming, je stressniveau en je bloeddruk. Ook zorgt een goed niveau van oxytocine dat je meer vertrouwen hebt in het verloop van je zwangerschap en je bevalling. Als je oxytocinesysteem goed werkt aan het einde van je zwangerschap zijn je weeën effectiever en kun je beter omgaan met de weeën. Ook voor de borstvoeding en het herstel na de bevalling is Tactiel Stimulering positief. Niet alleen voor jou heeft Tactiel Stimulering een positieve uitwerking, ook je kindje profiteert van de behandelingen. Uit ervaring blijkt dat kindjes waarvan de moeder Tactiel Stimulering heeft gehad tijdens de zwangerschap na de geboorte rustiger en vrolijker zijn. Omdat oxytocine hechting bevordert profiteren daar zowel de moeder als het kindje van.

Naar alle professionals

Wat voel ik me verrijkt dat ik deze opleiding Ouderenzorg – massage en aanraking met specialisatie Ouderenzorg & Tactiel Stimulering heb mogen doen. Het was echt een cadeautje dit te mogen doen, zo blij ermee. Zo fijn dat ik nu mag starten in de ouderzorg met het geven van Tactiel Stimulering. Ik voel me een stuk completer nu, ik kan nog beter contact maken met mensen, de mensen reageren zo positief op de behandelingen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    Wij scoren gemiddeld een 9,5 op basis van 16 referenties
    Wij scoren gemiddeld een 9,5 op basis van 16 referenties