Ina Bastinaans

Ina Bastinaans

Gastdocent en Tactiel therapeut

Ina Bastiaans is Big geregistreerde verloskundige, Senior-docent Academie Verloskundige Maastricht, Tactiel Therapeut, Natuurgeneeskundig Therapeut en een CRKBO-geregistreerde docent  School of Touch. Ze heeft 13 jaar vol passie in haar Praktijk Trusten voor Tactiel Therapie & Geboortezorg gewerkt en is sinds 2022 gestopt met haar praktijk.

Je kunt je geen betere docent voorstellen voor de Zwangerschapsmassage-opleiding met de specialisatiedagen Zwangerschap & Tactiel Stimulering. Haar kennis is enorm met een dosis humor deelt ze die graag met je.

‘Zo fijn dat er steeds meer behandelaars komen die Tactiel Stimulering kunnen inzetten voor zwangeren. Want je kunt hiermee echt iets betekenen. Je staat namelijk aan de basis van een goede start voor moeder en kind. Op weg om aan meer zwangeren rust en vertrouwen te bieden met Tactiel Stimulering.’

Naar alle professionals

Jammer dat de lessen van School of Touch voorbij zijn. Wat een gedreven docenten zijn Emmy en Willfred. En wat een kunde in communicatie en doceren van wat ze weten en dat is heel veel. Heerlijk! Ik heb me geen moment verveeld. Dank jullie voor een super tof opleidingsjaar in Tactiel Stimulering en Specialisatie Ouderenzorg!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    Wij scoren gemiddeld een 9,5 op basis van 16 referenties
    Wij scoren gemiddeld een 9,5 op basis van 16 referenties