Francy Sanders

Francy Sanders

Wellness behandelaar

Hallo met Tactiel Stimulering behandel ik bij FRANCYS graag :
* mensen met dementie
* mensen die in de palliatieve/terminale fase zijn.

Als verzorgende I.G , heb ik jarenlange ervaring opgedaan. En omdat T.S met zijn gestructureerde wel overwogen aanraking gewoon goed doet samen met mijn achtergrond en ervaring, is het een heel mooi ontspanningsmoment, waarbij je even je zorgen kunt vergeten, erover kunt praten of juist niet, en alleen maar hoeft te voelen hoe goed de aanrakingsmethode Tactiel Stimulering doet.

Ik kom graag bij U thuis, als U niet naar mij kunt komen.

Natuurlijk is iedereen WELKOM om een behandeling Tactiel Stimulering te komen ervaren, gewoon als een zacht ritmische ontspanningsmassage, die onder andere ons zelf genezend vermogen activeert en je lichaam laat ontspannen.

Ervaar de Zachte Kracht van Tactiel Stimulering.

Tactiel Stimulering kan iedereen leren, maar je moet je weten te onderscheiden, iets van jezelf geven, omgaan met dementie, en de terminale zorg gaat niet alleen met kennis, maar gaat er ook om dat je met je hart, ziel, en respect werkt, al is het weten er vaak niet meer, het voelen blijft tot het laatst bij ons mensen in tact, je instinct voelt of je je kan overgeven aan de zorgen van iemand anders, en dat is nodig om volledig te kunnen genieten.

Ik heet U van Harte Welkom bij FRANCYS

Naar alle professionals

Je hoeft helemaal niet zoveel te doen. Je kunt met de ‘Cursus bij Acute Stress – Hands On’ al een hoop bereiken. Dit is een waardevol gegeven, heel bijzonder. Het was goed en heel mooi. Met je handen veel voor een ander betekenen. Bedankt Emmy.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 20 referenties
    Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 20 referenties