Annemieke Eckhardt

Annemieke Eckhardt

Behandelaar Tactiel Stimulering

Tactiel Stimulering: ervaar de kracht van veilige en verbindende aanraking.

Tactiel Stimulering biedt ontspanning, maar vooral ook een ervaring van rust en veiligheid die je in je hart en lijf mee kunt dragen. Het biedt een unieke lichaamsgerichte ingang om tot psychisch en lichamelijk herstel te komen.

Het mooie aan één of meerdere behandelingen is dat het ervaren van zachte en koesterende aanraking diep in je systeem en zenuwstelsel doorwerkt.

Van harte welkom in mijn praktijk Uit verhalen – in contact. Ik nodig je graag uit om door aanraking de essentie van (woordeloze) verbinding te ervaren. En om zo in contact te komen met de taal die je lichaam spreekt. Ik bied je graag een plek waar je ‘uit je verhaal’ mag komen en waar je in weldadige stilte aanraking kunt ontvangen.

Ik heb de specialisatie Tactiel Stimulering en Zwangerschap ook gevolgd en ik vind het mooi om bij te dragen aan het welzijn van moeder en kindje. Ook zwangere vrouwen zijn dus van hart welkom.

Annemieke Eckhardt

Naar alle professionals

‘Een glimlach op hun en mijn gezicht als ik onze ouder wordende bewoners handmassage geef volgens methode Tactiel Stimulering. De mooiste gesprekken komen tot stand of… ze vallen in slaap! Nogmaals bedankt Emmy!’

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 20 referenties
    Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 20 referenties