Annemieke Eckhardt

Annemieke Eckhardt

Behandelaar Tactiel Stimulering

Tactiel Stimulering: ervaar de kracht van veilige en verbindende aanraking.

Tactiel Stimulering biedt ontspanning, maar vooral ook een ervaring van rust en veiligheid die je in je hart en lijf mee kunt dragen. Het biedt een unieke lichaamsgerichte ingang om tot psychisch en lichamelijk herstel te komen.

Het mooie aan één of meerdere behandelingen is dat het ervaren van zachte en koesterende aanraking diep in je systeem en zenuwstelsel doorwerkt.

Van harte welkom in mijn praktijk Uit verhalen – in contact. Ik nodig je graag uit om door aanraking de essentie van (woordeloze) verbinding te ervaren. En om zo in contact te komen met de taal die je lichaam spreekt. Ik bied je graag een plek waar je ‘uit je verhaal’ mag komen en waar je in weldadige stilte aanraking kunt ontvangen.

Ik heb de specialisatie Tactiel Stimulering en Zwangerschap ook gevolgd en ik vind het mooi om bij te dragen aan het welzijn van moeder en kindje. Ook zwangere vrouwen zijn dus van hart welkom.

Annemieke Eckhardt

Naar alle professionals

Wat voel ik me verrijkt dat ik deze opleiding Ouderenzorg – massage en aanraking met specialisatie Ouderenzorg & Tactiel Stimulering heb mogen doen. Het was echt een cadeautje dit te mogen doen, zo blij ermee. Zo fijn dat ik nu mag starten in de ouderzorg met het geven van Tactiel Stimulering. Ik voel me een stuk completer nu, ik kan nog beter contact maken met mensen, de mensen reageren zo positief op de behandelingen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    Wij scoren gemiddeld een 9,5 op basis van 16 referenties
    Wij scoren gemiddeld een 9,5 op basis van 16 referenties