Anneke van Rijswijk

Anneke van Rijswijk

Wellness behandelaar

In de jaren dat ik in de zorg werk, heb ik gemerkt dat een zachte, aandachtige aanraking wezenlijk kan zijn in het contact tussen mensen. Het geeft verbinding en opent het hart voor elkaar.
Ik probeer een moment van verzorging te combineren met die aandacht, waardoor de cliënt kan ontspannen en dit een prettig contact wordt in plaats van belastend.
In de praktijk van alledag wordt dit door tijdsdruk en afleiding vaak onmogelijk gemaakt, reden voor mij om te kiezen voor de individuele omgang met mensen, waarbij aandacht en tijd zijn ingebed in het contact.
Aanraken en aangeraakt worden is een eerste levensbehoefte: Tactiel Stimulering blijkt voor mij de manier waarop ik mensen dit gevoel kan laten beleven. De laatste jaren heb ik veel ervaring opgedaan met mensen met dementie en combineerde ik de (soms aangepaste) Tactiel Stimulering behandeling met muziek en dans.. uurtjes van verbinding en welbehagen..

Naar alle professionals

Emmy en Willfred geven met hart en ziel les. Ze leven vanuit hun passie en zijn heel goed in het overdragen van het vak en hoe je een ander kan ondersteunen om meer in balans te komen. Naast de verdieping in de methode Tactiel Stimulering heb ik veel meer geleerd! Dit is allemaal mogelijk gemaakt door de veilige, betrouwbare en warme lessen.

Wij scoren gemiddeld een 9,6 op basis van 10 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,6 op basis van 10 referenties