Rozell Pouw

Rozell Pouw

Wellness behandelaar

Ervaar jij een behoefte aan diepe(re) ontspanning? (chronische) pijnklachten? Last van slapeloosheid of eenzaamheid? Last van drukte in je hoofd?

Ervaar dan nu de vele positieve effecten van een (deel)behandeling Tactiel Stimulering bij Rozell Massage.
Een 45-minuten durende totale lichaamsbehandeling met warme olie. Gericht op de aanmaak van oxytocine, het hormoon van rust, verbondenheid en herstel. Deze massage geeft aandacht en tijd aan jou en je lichaam: aan wat je nu bezighoudt en hoe zich dat laat voelen. Het geeft je (meer) ruimte in je lijf en hoofd. Van daaruit kan er pijnvermindering, zelfontwikkeling, meer ontspanning en beter slapen ontstaan. De massage is vol aandacht en rust. Een cadeautje, helemaal voor jou. Om op te laden, nieuwe energie te krijgen en te ontspannen. Wie ben ik? Ik ben Rozell Pouw, holistisch masseur in mijn praktijk in Geldrop en ondernemer. Ik blijf mezelf graag continu ontwikkelen met trainingen en kwaliteitstoetsen die mijn vaardigheden verdiepen en verfijnen. Zodat ik zeker weet dat ik jou optimale kwaliteit bied, altijd!
Mijn bedrijf Rozell Massage verzorgt ook (tafel)massages op locatie, bijvoorbeeld bij jou thuis. Het kan wat mij betreft allemaal.

Bel of mail me voor de bijna onbeperkte mogelijkheden, ik spreek je graag!

Naar alle professionals

Veel geleerd in de Verdiepingsopleiding. Soms was het spannend om uit mijn comfortzone te komen en het heeft me veel opgeleverd.

Wij scoren gemiddeld een 9,6 op basis van 10 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,6 op basis van 10 referenties