Cursus Behandelplan

Cursus Behandelplan

In jouw werk als behandelaar of therapeut is het succes van jouw therapie mede bepalend door de persoonlijke klik met je cliënten. De persoonlijke klik staat aan de basis van een vertrouwensrelatie tussen cliënt en therapeut en zorgt ervoor dat cliënten zich lichamelijk en geestelijk bloot durven te geven in de therapie.

Om deze persoonlijke klik en vertrouwensrelatie te creëren met cliënten is het belangrijk om als therapeut een gestructureerd protocol te hanteren. Wij, School of Touch, leren je in deze cursus hoe jij als therapeut of masseur een duidelijk behandelplan kunt opstellen en gebruiken.

Keurmerk CRKBO
Officieel erkende opleider Onze studies zijn geaccrediteerd door KTNO voor BATC, CAT, LVNG, VBAG & NVST op HBO-niveau

Het behandelplan opstellen

Hoe prettig is het om te werken met een gestructureerd protocol waardoor jij en je cliënten precies weten waar ze aan toe zijn? In deze cursus leer je onder andere hoe je een intakegesprek voert en een anamneseformulier maakt, waarbij de doelen van cliënten helder in kaart gebracht worden. Daarnaast weet je aan het einde van deze cursus hoe je een behandelplan moet opstellen en evaluatiegesprekken met cliënten houdt, hoe je effecten meetbaar maakt en samen kunt werken met andere disciplines. Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat.

Meer informatie

Wil je graag meer weten over wat de cursus Behandelplan inhoudt, heb je er een specifieke vraag over of wil je graag meer informatie over één van onze andere opleidingen of over School of Touch? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We nemen graag de tijd om al je vragen te beantwoorden.

2 november 2019

De lesdag is van 10:00u. tot 17:00u.

€ 160,00 (vrijgesteld van btw)

Inclusief:

  • Lesmap
  • Masseurs
  • Therapeuten
  • Behandelaars Tactiel Stimulering die deze dag nog moeten volgen

Na afloop ontvang je een certificaat

Emmy de Ligny-Jansen
Emmy de Ligny-Jansen Therapeut & docent
Willfred de Ligny
Willfred de Ligny Therapeut & docent

Andere cursussen

Specialisatiedag Zwangerschap en Tactiel Stimulering

1,5 dag Helmond

Cursus Kindermassage

Als ouder/verzorgende weet je als geen ander dat je middels jouw...

1 dag Helmond
Wij scoren gemiddeld een 9,6 op basis van 10 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,6 op basis van 10 referenties